ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ

Οι εκπαιδευμένες ομάδες υπηρεσιακών σκυλών περιπολίας (χειριστής + σκύλος), έχουν αποδειχτεί να είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την πραγματική φύλαξη της περιουσίας ή της οικογένειας σας.

Οι εκπαιδευμένες ΕΛΙΤ ομάδες προσφέρουν εκείνα τα ένστικτα, που καμία άλλη σημερινή τεχνολογία δεν μπορεί να συναγωνιστεί ή να αναπληρώσει. Μαζί με την βοήθεια των έμπειρων χειριστών μας, κάθε γωνία της επιχείρησής ή της κατοικίας σας θα ελέγχεται στο έπακρο, έτσι ώστε να κρατηθούν μακριά όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι.

Αξία υπηρεσίας : 

Σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει πως η χρησιμοποίηση εκπαιδευόμενης ομάδας  υπηρεσιακών σκυλών περιπολίας (χειριστής + σκύλος), αντιστοιχεί με τη χρήση τεσσάρων φρουρών ασφαλείας.

Τεχνολογία :

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία NFC, μας δίνεται η δυνατότητα να ελέγχουμε τις κινήσεις της ομάδας περιπολίας σε πραγματικό χρόνο, να λαμβάνουμε εικόνα, ήχο αλλά και μηνύματα κινδύνου από τον χώρο σας, που βοηθούν στην άμεση λήψη αποφάσεων και έλεγχο των καταστάσεων.

Η κληρονομιά μας : 

Η Lit Security Greece είναι η μοναδική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στη χώρα, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των υπηρεσιακών σκυλών εργασίας και παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι σκύλοι περιπολίας εκτρέφονται και εκπαιδεύονται από τον ευρωπαϊκό οργανισμό υπηρεσιών ασφαλείας LIT SECURITY και έχουν υπηρετήσει καθώς και διακριθεί σε σώματα ασφαλείας ανά τον κόσμο, όπως και έχουν λάβει μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις.

Οι ΕΛΙΤ ομάδες υπηρεσιακών σκύλων περιπολίας, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε διαφορές γωνιές του πλανήτη, εφαρμόζοντας την πραγματική ασφάλεια σε επιχειρήσεις και VIP προσωπικότητες.