ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΟΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Η ασφάλεια των ΕΛΙΤ πελατών είναι πρωτεύουσα μέριμνα και ευθύνη της LIT SECURITY GREECE και προτωστατεί με την υποστήριξη των συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones), δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις στη πρόληψη και διαχείρηση κινδύνων, στην εξάλειψη απειλών και στη τελειοποίηση των σχεδίων ασφαλείας για τον εκάστοτε πελάτη της.

Οι αδειοδοτούμενοι από τις αρμόδιες αρχές και επαγγελματίες χειριστές των συστημάτων μη επανδρομένων αεροσκαφών (drones), πραγματοποιούν υπηρεσίες ελέγχου, επιθεωρήσεις υποδομών, εποπτεία και αντιμετώπιση εγκληματικών και κακόβουλων ενεργειών.

Τα συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones), συνεργάζονται απόλυτα με το σύστημα και τα πλάνα ασφαλείας της LIT SECURITY GREECE, εκτελούν προληπτικές ενέργειες και λαμβάνουν πληροφορίες απο το εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού. Σε περιπτώσεις παραβίασης της περιμέτρου, απογειώνονται εκτελώντας προκαθορισμένη διαδρομή προς το σημείο που δόθηκε σήμα, βιντεοσκοπώντας το σημείο ενδιαφέροντος ενώ ταυτόχρονα μεταδίδουν ζωντανά την εικόνα της περιοχής.

 Οι ειδικές θερμικές και υπέρυθρες κάμερες, εντοπίζουν και παρακολουθούν ύποπτους σε απόλυτο σκοτάδι από ύψος ασφαλείας, επίσης εισέρχονται σε κτήρια για ανίχνευση ύποπτων και αντικειμένων, δίνοντας πανοραμική άποψη της κατάστασης στα επίγεια μέσα, ώστε να επιτευχθεί ο απόλυτος συντονισμός για μια επιτυχυμένη επέμβαση και εξέλιξη της επιχειρήσης.