Ποιοι Είμαστε

Η LIT SECURITY GREECE είναι μέρος ένος αναπτυσσόμενου ευρωπαϊκού οργανισμού υπηρεσίων υψηλού επιπέδου ασφαλείας, έχοντας ήδη κατακτήσει ηγετικές θέσεις σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Κύπρος, η Αγγλία και η Ιταλία.

Οι σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες ασφαλείας της LIT SECURITY GREECE απόλυτα προσαρμοσμένες στις εναλασσόμενες και απαιτητικές ανάγκες στον τομέα της υψηλού επιπέδου ασφάλειας, έχουν αδειοδοτηθεί από την αρμόδια δημόσια υπηρεσία του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, με απόλυτο σεβασμό στην Ελληνική νομοθεσία.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ :

Η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσίων στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των VIP πελατών μας, είναι κύρια μέριμνα μας.

 Η πολύχρονη εμπειρία μας, η σφαιρική γνώση και  εξειδίκευση των πρωτοπόρων τεχνογνωσίων, μας καθιστούν διαρκώς εξελισσόμενους και πρώτη καινοτόμα επιλογή στη θωράκιση της ασφάλειας.

Οι πρωτοπόρες υπηρεσίες φύλαξης, σε συνδιασμό με την αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων και των συστημάτων ασφαλείας, προσδιορίζουν υψηλή επαγγελματική, στοχευμένη στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η αξιοποίηση του σύγχρονου εξοπλισμού, των επανδρωμένων και μη, υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας, εξαλείφουν και προλαμβάνουν κινδύνους τρωτότητας, σε διάφορους τομείς όπως: πρόσωπα , εγκαταστάσεις, επιχειρήσεις , οικισμούς, βιομηχανικές ζώνες, λιμενικές εγκαταστάσεις, εργοστάσια ηλεκτρικής ενέργειας, νοσοκομεία, αεροδρόμια, εκδηλώσεις κ.α. .

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ :

Οι αξίες μας αντικατοπτρίζονται στο διακεκομμένο τρίπτυχο λογότυπο της L-IT SECURITY και συμβολίζουν τις κατευθυντήριες αρχές της εταιρείας :

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ :

Η LIT SECURITY GREECE διαθέτει τους καλύτερους επαγγελματίες πανελλαδικά, μεριμνώντας διαρκώς για την επιμόρφωση τους και την συνεχή εκπαίδευση στις εναλασσόμενες ανάγκες της ασφάλειας.

Κάθε μέλος του προσωπικού μας επιλέγεται σχολαστικά, επείτα από εξετάσεις διάκρισης Επαγγελματικής και ηθικής δεοντολογίας, Ακεραιότητας και Αξιοπιστίας, με τα περισσότερα στελέχη να προέρχονται από τις ειδικές δυνάμεις του στρατού ή της αστυνομίας.

Οι κατάλληλες τεχνογνωσίες των επαγγελματιών μας, η πολυετής εμπειρία τους, οι ατομικές δεξιότητες και η εξειδίκευση της επιμόρφωσης τους από αναγνωρισμένους και εγκεκριμένους διεθνής οργανισμούς, εγγυόνται την αντιμετώπιση προκλήσεων και την επίλυση προβλημάτων.

Αναλαμβάνουμε κάθε ξεχωριστό πρότζεκτ με απόλυτη βεβαιότητα για την ικανότητα μας σε σχέση με την διαχείριση χρόνου, προθεσμιών, πλάνων και πολλαπλών έργων καθώς και την λήψη πρωτοβουλιών αλλά και την αρμονική συνεργασία στο πλαίσιο μιας ομάδας.

Κάθε στέλεχος της ομάδας διαθέτει την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια , εργασίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. Ν. 2518/97 σε ισχύ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ :

Η LIT SECURITY GREECE εφαρμόζει και δημιουργεί τις κατάλληλες και προηγμένες λύσεις ασφάλειας, ενισχύοντας τις απαιραίτητες διεργασίες και μεθόδους για την παραγωγή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Στην LIT SECURITY GREECE διαθέτουμε ειδικεύμενες ομάδες διοίκησης και υποστήριξης φυλάξεων που διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα και την τεχνογνωσία, για την κάλυψη των απαιτήσεων σας.

Η ομάδα διοίκησης μας αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες στην παραγωγική διαδικασία λύσεων και στις δραστηριότητες υποστήριξης υπηρεσιών.  Ανεφοδιάζει με ένα σύνολο προληπτικών, αμυντικών και αποτρεπτικών μέτρων, ώστε να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της θωρακισμένης ασφάλειας, με προηγμένες βελτιώσεις στην ποιότητα των ΕΛΙΤ υπηρεσιών της.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ :

Η εκπαίδευση και η κατάρτιση των μελών της LIT SECURITY GREECE, είναι η βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων.

Επιλέγουμε να επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό της LIT SECURITY GREECE, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο.

 Αναπτύσσουμε μια ομάδα που αντιπροσωπεύει και υπερβαίνει τα παγκόσμια πρότυπα του τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας, επιλέγοντας τα κορυφαία ταλέντα του κλάδου και παρέχοντάς τους προηγμένη εκπαίδευση, από διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτές στην Ελλάδα και εκτός συνόρων.